• 07.04.2017 kl. 09:49

FRIDAY

God morgen, fine! Sovet godt? Jeg la meg ganske sent i går, og nå skal jeg straks avgårde til den ene jobben min som personlig assistent og såå skal jeg jobbe på interiørbutikken Feel. Så denne dagen blir full! Likevel er jeg såå glad for at det er fredag, og kvelden skal nytes med tente lys og god mat. Alene riktignok, da Jørgen er på jobb hele kvelden og alle vennene mine har dratt hjem for påsken. Heldigvis liker jeg veldig godt å være alene, for jeg trives særdeles godt i eget selskap. 

 

  

 Ellers regner jeg med at påskeferien har startet for de aller fleste, eller? Jeg har fri fra skolen, så nå er det kun jobb noen dager til før jeg reiser hjem til Sarpsborg. Jeg gleder meg veldig mye til å være sammen med venner og familie igjen. Som vanlig er kalenderen stappet full allerede før jeg har reist hjem, så det blir spennende å se hvor mye tid til avslapping jeg får. Jaja, det er vel et luksusproblem. Heldig som har så mange å tilbringe tid med Jeg vet allerede at jeg skal i to bursdager, noe jeg gleder meg veldig til. 

Den siste tiden har jeg hatt hjemlengsel, og jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til siste studieår er over slik at jeg og Jørgen kan flytte hjem igjen. Vi trives godt her, det er det ikke noe å utsette på, men vi rett og slett vil hjem. Vi har både gode venner og jobb, men nå har vi vært her i snart to år. I tillegg skal min aller beste venninne her i Lillehammer hoppe ut av studiet og flytte tilbake til hjemstedet sitt til sommeren, noe jeg gruer meg helt sinnsykt til. Kanskje det er det som påvirker hjemlengselen min også, hvem vet. Jeg vet iallefall at ingenting blir det samme uten.

Har du noen planer for påsken? GOD PÅSKE iallefall når den tid kommer!! 

Love, Emsi

Susanne Moen Øy

07.04.2017 kl. 10:02
Elskar bloggen din! Du skriv så bra, og tek så fine bileter :-) Ønsker deg ein gooood påske <3

Emilie Skaget

07.04.2017 kl. 10:09
Susanne Moen Øy: Åååh, nå ble jeg glad!! TUSEN TUSEN TAKK :-D God påske til deg også skjønne <3 <3 <3

lisarorvik

07.04.2017 kl. 10:25
Så flink du er, nydelig bilde av deg :)

Emilie Skaget

07.04.2017 kl. 11:00
lisarorvik: Åå tusen takk søte deg :* du er god

Victoria Larsen

07.04.2017 kl. 12:09
For noen nydelige bilder av deg! Jeg ønsker deg en fin fredag :-)
 • Emilie Skaget

  Velkommen til bloggen min! Jeg heter Emilie, og er en 20 år gammel jente fra Sarpsborg. Har bosatt meg i Lillehammer med kjæresten min hvor jeg studerer vernepleie. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, det som inspirerer meg eller om det som gjør meg glad. Utenom det finner du meg som regel svevende på en rosa sky.


  KONTAKT


  emilieskaget@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits