• 11.03.2017 kl. 22:20

Deler et råd fra mormor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg har nevnt flere ganger tidligere på bloggen, har jeg vært utrolig mye sliten fordi jeg rett og slett har for mye å holde på med (føler nesten at bloggen har blitt min klageplattform - ikke meningen, sorry). Det er ikke nødvendigvis alltid slik at dagen er proppfull av ting, men jeg har en tendens til å la uroen over fremtidige ting jeg skal gjøre henge over meg. For eksempel innleveringer på skolen. Det gjør at noe ligger og gnager konstant. Jeg går på høygir hver dag, og klarer ikke ta meg tid til å slappe av selvom jeg vet jeg burde.

Jeg snakket med mormor om dette, og fikk et utrolig godt råd som jeg har lyst til å dele med dere. Når du skal planlegge hva du skal gjøre iløpet av uken, beregn tid til å slappe av. La oss si du blir spurt om å jobbe en dag eller være med på noe med en venninne, men du i utgangspunktet har planlagt å slappe av - si nei. Du kan ikke den dagen. Denne dagen har du planlagt å bruke tiden til å slappe av fordi du trenger det. Alle trenger å slappe av en gang i blant. Se på denne avslapningsdagen som like viktig som en bursdag eller en vakt på jobben med godt betalt. Det er selvfølgelig ikke slik at en må bruke en hel dag til avslapping, men et par timer synes jeg iallefall at en burde unne seg. Nå er forsåvidt ikke jeg den rette personen til å snakke, men jeg har blitt flinkere til dette og ønsker å fortsette med det i fremtiden. Det er jo egentlig utrolig enkelt å tenke seg til, men jeg har ikke tenkt på dette før. Jeg merker iallefall at det hjelper både på kropp og sinn! Hvor flink er du til å slappe av?

Love, Emsi
 

Stine Jensen

11.03.2017 kl. 22:22
Lurt tips, men vanskelig i praksis. Jeg er dårlig på det! ;)

Emilie Skaget

11.03.2017 kl. 22:25
Stine Jensen: Det er jeg enig i! Øvelse gjør mester :-D

Buroyfoto

12.03.2017 kl. 00:48
Veldig godt råd fra mormoren din! Jeg er blitt mye flinkere til dette nå enn hva jeg var før, og det er aldri enkelt å si nei til noe selv om du har planlagt å slappe av for deg selv, men det er absolutt nødvendig til tider! Kjempefint bilde av deg :) du er pen!

Marie Oma

12.03.2017 kl. 15:09
Et veldig godt råd! Det er absolutt noe vi må bli flinkere til,.. hvertfall jeg. Jeg er veldig stressa for tiden, men jeg prøver så godt som jeg kan å slappe litt av også :)

Emilie Skaget

15.03.2017 kl. 15:44
Marie Oma: Åå, det er veldig bra at du prøver så godt du kan! Bedre blir det ikke :*
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits