• 07.12.2016 kl. 12:13

Julegaveønsker 2016

Nå har jeg satt sammen noen av mine juleønsker for 2016, og håper dere kanskje kan få litt inspirasjon av det! Eller kanskje tips til hva du kan kjøpe til en av dine? Det er ikke nødvendigvis alle produktene hvor jeg ønsker meg akkurat dèt produktet, for eksempel når det gjelder duftlys så ønsker jeg meg det fra hvilket som helst merke. Det samme gjelder pynteputer, det kan være hvilken som helst. Så det er på en måte litt generelle ønsker fra meg


Dette er bare et lite utvalg av hva jeg ønsker meg fra hudpleieserien Emma S. Jeg elsker den, sverger til den og klarer meg ikke uten. Ønsker meg alt.

 


1. Flanell sengesett HER /  2. Trygve Skaugs diktbok HER / 3. Poncho HER / 4. Pute HER og HER  / 5. Duftlys HER


Jeg synes det blir mer og mer vanskelig for hvert år å vite hva jeg ønsker meg til jul. Jeg har alt jeg trenger, og er heldig slik. Jeg blir glad for uansett hva jeg får, men det aller beste synes jeg egentlig er å handle julegaver til andre. Er snart ferdig med mine gaver, wii! Hva ønsker du deg?

Love, Emsi

Stine

07.12.2016 kl. 15:42
Mange fine og praktiske ønsker! Enig med at det blir bare vanskeligere og vanskeligere for hvert år som går. Har jo nesten alt jeg trenger, og hvis jeg trenger noe kjøper jeg det som oftes selv! :-)

Tenkte å lage et likt innlegg jeg også, bare for morrskyld :-D Gøy å se hva andre ønsker seg, hihi!

Seline Ekelund

07.12.2016 kl. 15:48
Så mye fint! :)

Marie Oma

07.12.2016 kl. 17:17
Så mye fint :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits