• 04.03.2016 kl. 20:52

Idol og kjærestekos

Hei, og god fredag! Mesteparten av denne dagen har jeg tilbrakt på jobb, like greit. Sto opp tidlig, sminket meg litt ekstra og ordnet håret. Så gikk jeg ut for å gå til jobb og gjett hva - selvsagt snør det! Da jeg kom frem til jobb etter 20 minutters gåtur, så jeg ikke ut i måneskinn. Mascara nedover kinnene og en svett sau på hodet. Skal ikke klage av den grunn, for dette har vært en veldig fin dag tross alt. Senere i kveld må jeg jobbe med et arbeidskrav, som jeg har vært så flink og utsatt og utsatt hele uka. Får se om jeg utsetter det nok en gang i kveld lol.

BETTER DAYS ARE COMING, THEY'RE CALLED SATURDAY AND SUNDAY

Nå venter jeg og Jørgen på at enchiladas'en i ovnen skal bli ferdig, og så blir det IDOL og kjærestekos. Er forresten utrolig imponert over årets idolsesong. Tror ikke jeg kan huske en sesong med SÅ mange sinnsykt flinke deltakere? Når jeg ser på det så får jeg alltid lyst til å synge selv og tenker jeg kan vel ikke være såå dårlig, også prøver jeg og overbeviser meg selv om at jeg absolutt burde slutte å synge i alle sosiale sammenhenger ever. Uansett, nå skal jeg slenge beina opp i sofaen og nyte at det er HELG!!! Og det synes jeg du også burde gjøre. Uansett planer eller stress er det lov å slappe litt av ♥ ♥

Love, Emsi
 

Kaja Jeanette

04.03.2016 kl. 20:59
Jeg synes også Idol er veldig bra denne sesongen, men jeg synes nivået var høyere på onsdag enn idag, men jeg digger hu Marta :)

Anca

04.03.2016 kl. 23:07
Haha, ser for meg du synge for full hals! Miss you and love u!!

Emilie Skaget

19.03.2016 kl. 00:38
Anca: hahaha, åå!! missuloveu

Henriette Celin

05.03.2016 kl. 03:14
Kjedelig at sånt vær ødelegger sminken helt ;-L

Koselige planer! håper dere fikk en fin kveld med idol og kjærestekos<3
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits