• 05.02.2016 kl. 00:09

Indiana's Loss

Hei, og god kveld/natt!! Klokka er over tolv, jeg har vært på både skole og jobb i dag - og ikke bare det, men leiligheten er strøken. Nok en gang tenker jeg sånn i tolvtiden at jeg burde skrive et blogginnlegg. Jeg er helt håpløs. 

Jeg vil med dette innlegget be dere om en liten tjeneste som hadde gjort meg veldig glad. En venninne av meg og hennes venninne er nemlig med i en ny konkurranse. På TV2 lanseres det en ny talentkonkurranse kalt The Stream, hvor det jaktes på Norges neste stjerne via internett. Konseptet er da at man laster opp egne auditionvideoer på nettsiden Thestream.no, og avspillingene avgjør om artistene går videre til neste runde. De 100 mest streamede artistene går videre til en showcase hvor de får møte de tre største plateselskapene i Norge, og etter flere runder signerer plateselskapene sine favoritter.

Beathe og venninna hennes Mahtab har dannet en gruppe kalt Indiana's Loss, og de har et stort fokus innenfor sjangerblanding. De har to publiserte sanger, som begge er UTROLIG fine. Jeg har hørt på dem hundre ganger, og er så imponert over det de har fått til. Jeg vet hvor mye dette betyr for Beathe, og jeg vet at ingenting ville gjort ho mer glad enn å komme videre. En jente med hjerte av gull som virkelig fortjener å få drømmene sine oppfylt ♥ ♥ Sangen "Aaron" er den påmeldte, og den vil jeg veldig gjerne at dere skal gå inn å høre på ved å trykke →her←

Nei guriland, nå må jeg komme meg i seng. Skjønner ikke hvorfor jeg gidder å skrive det engang, for jeg vet med meg selv at jeg og Jørgen kommer til å se to episoder av Huskestue (med mindre jeg sovner). Jeg lurer på hvor mange ganger vi har blitt enige om å legge oss tidlig, bli mer strukturerte og få nok søvn. Det er iallefall mer enn jeg kan telle på to hender. Hver eneste dag tenker jeg for meg selv "åh, i dag, I DAG skal jeg virkelig legge meg tidlig. Kanskje kl ni". Tanken som teller da, emsi. Nei, nattinatt ♥ ♥ Har du forresten hørt om denne konkurransen?

Love, Emsi

Henriette Celin

05.02.2016 kl. 01:31
Høres ut som en veldig spennende konkurranse! Og så morro at noen du kjenner er med. Da skal jeg inn å høre og stemme om det går <3

Haha, ja det sier jeg og hver dag, men klarer det veldig sjeldent. Er kjedelig det der...

Emilie Skaget

07.02.2016 kl. 21:15
Henriette Celin: Åå så bra!! <3 hahaha ja, det er veldig kjedelig.. Men godt å høre jeg ikke er alene om det :-D

Inga

05.02.2016 kl. 17:59
Så morsomt, for jeg vet jo hvem Beathe er :-D Håper de kommer videre!

Emilie Skaget

07.02.2016 kl. 21:14
Inga: Ååå, det visste jeg ikke!! Det håper jeg også, får krysse fingrene :-D

07.02.2016 kl. 11:17
Hvor mye betalte dere for 3 uker til Thailand? Vil så gjerne reise dit selv!

Emilie Skaget

07.02.2016 kl. 18:49
Anonym: Det vet jeg ikke, er foreldrene til Jørgen som har ordnet turen :-)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits