• 25.11.2015 kl. 18:09

Meld deg på ukens blogg!PÅ TIDE Å KOMME FREM I LYSET

Jeg leser mange blogger som verken er på topplisten eller de med mange lesere, men som jeg synes er så utrolig fine på mange mulige måter! Det er så fint å lese blogger som gir meg noe. Det beste jeg vet er å gå inn på en blogg og tenke at jeg vil lese gjennom hele arkivet fordi jeg ikke får nok. Noen av de jeg leser legger ut videoblogger og andre legger ut tanker og hverdagslige ting. Jeg synes det er så mange flotte bloggere der ute, og jeg vil derfor starte ukens blogg slik at jeg, selvom jeg ikke har all verdens trafikk på bloggen, kan få de iallefall litt frem i lyset slik at mine lesere også kan få se hvor fine blogger det er der ute. Jeg kommer til å legge ut ukens blogg hver mandag (hvor mange mandager er ikke bestemt, for det kommer an på hvor mange som melder seg på). Da vil jeg legge ut noen bilder fra bloggen, info om bloggeren og hva jeg synes om bloggen. 

Dette må du gjøre for å være med: 

1) Skriv en kort beskrivelse om deg/bloggen i kommentarfeltet
2) Tenk over 3 positive ting med deg selv (dette trenger du ikke skrive i kommentarfeltet med mindre du selv ønsker)

Love, Emsi

Eline

25.11.2015 kl. 18:13
Så gøy! Jeg er med! Bloggen min handler for det meste om mote og hverdagen min :)

Madelen

25.11.2015 kl. 18:28
Åå så moro! Jeg er selvfølgelig med!

Vel, den handler mye om sminke og pleie, men også meninger, tanker og følelser - og ikke minst tips og råd til ting som betyr noe!

Hmm.. Jeg er veldig ærlig, lojal og ekte! Det skal jeg tillate meg å si!

Frida Laabak

25.11.2015 kl. 18:35
Først så vil jeg bare minne deg på hvor fantastisk du er Emsi!

Jeg liker å beskrive bloggen min som dyp og overfladisk - jeg skriver om alt jeg har på hjertet, ting som provoserer meg, men jeg vil også begynne med mer skjønnhets relaterte innlegg <3

Tre positive ting om meg selv er litt vanskelig, men jeg vil nok si at jeg er ærlig, omtenksom og trofast!

ilupilu

Ida Nesby

25.11.2015 kl. 18:39
Så gøy - jeg er med! Bloggen min handler om min hverdag, samt litt mote og skjønnhet :)

Silje Moen

25.11.2015 kl. 18:49
Jeg er med! Bloggen min handler om skjønnhet og sminke:)

Mia Bye

25.11.2015 kl. 18:54
I´m in. Min blogg handler om hvordan det er å være ungmor og student. Som byr på både oppturer og nedturer.

Cathrine Nilsen

25.11.2015 kl. 19:01
Så gøy:)

Min blogg handler i hovedsak om foto, men også livet mitt og andre ting jeg interesserer meg for :)

Kristi Pedersen

25.11.2015 kl. 19:04
Såååå artig! Dette vil jeg veldig gjerne vøre med på :D Jeg heter Kristi, er en jente på 18 år som kommer fra en øy som heter Tysnes (litt utenfor Bergen). Jeg går på 3. året studiespesialisering, og liker å trene, være med venner, spise god mat og reise på fritiden. I tillegg interesserer jeg meg mye for mote. Bloggen min vil jeg si er en god kombinasjon av litt av hvert, men hovedsaklig mote, trening, kosthold og reise :)

Om jeg skulle sagt 3 positive tin gom meg selv, så tror jeg det måtte blitt 1. Jeg er veldig åpen når det kommer til nye mennesker, og dømmer folk veldig lite. 2. Jeg prøver alltid å være positiv. 3. Jeg prøver så godt jeg kan å behandle de rundt meg godt, og hjelpe til om jeg kan :)

Nå gjenstår det bare å krysse fingrene, og håpe på det beste! :D Håper du synes bloggen min ser fin ut :) <3

Caroline Nilsen

25.11.2015 kl. 19:23
Så gøy! Jeg blir gjerne med!

Jeg er egentlig bare ei ganske vanlig jente som blogger om min ganske vanlige hverdag, det som interesserer meg eller generelt bare det som faller meg inn. Så hos meg kan du finne litt av hvert :)

Positivt ved meg vil jeg si er at jeg er flink til å bry meg om andre, er til å stole på og er stort sett alltid positiv :)

(Og til slutt må jeg bare få si; WOW, for et utrolig fint bilde!!!!<3)

Mailen Natanie - en mammablogg

25.11.2015 kl. 19:47
Først og fremst; øynene dine, shit!!!

Jeg vil gjerne være med i konkurransen - Blogger for det meste om hverdagen min som relativt ung gravid, hvordan det er, tanker og følelser rundt det. Men blogger også om andre ting, mye variert egentlig :-)

Silje Arntzen

25.11.2015 kl. 20:01
siljeaarntzen.blogg.no handler om mitt liv. Jeg vil vise at ikke alle bloggere har det perfekte liv. Jeg vil vise de litt mørkere og ekte sidene med livet og skriver åpent om depresjoner, angst osv for å hjelpe folk som sliter sånn som meg. Jeg elsker også og ta bilder, og deler masse av de bildene og tankene mine på bloggen :)

Cecilie Marie

25.11.2015 kl. 20:40
Jeg vil gjerne bli med :)

Jeg blogger om alt som faller meg inn, ting jeg liker, anbefaling av produkter og slikt.

Jeg er omsorgsfull, blir fort glad i folk og er alltid snill og hyggelig Hihi :D

Tanya S. Johnsen

25.11.2015 kl. 20:40
Bloggen min handler for det meste om tankene mine, og etter hver kommer jeg til å skrive om hverdagen min som kronisk syk. Ellers blir det alt jeg finner interessant eller føler noe om og vil få frem.

Selv føler jeg at jeg er filosofisk av meg og tenker veldig mye, gledesspreder og lidenskapelig for det jeg gjør. :)

Heidi Dahl

25.11.2015 kl. 20:41
Først og fremst, så søt du er! :)

Så gøy det hørtes ut.

Heidikriist.blogg.no, handler mye om hverdagen min, utfordringer, erfaringer og meninger. Også om mote og personlige innlegg.

Jeg er en person som:

1. Har mye god energi

2. Jeg er alltid ærlig og tillitsskapende

3. Jeg dømmer ikke utifra hva jeg ser men hva slags behandling jeg får.

Ønsker deg en fin kveld videre fine :)

Line Melbye

25.11.2015 kl. 20:49
Jeg er en jente på 18 år som lenge har blogget aktivt! Det gir meg så utrolig mye å dele ting med andre, både bilde og tekst. Det er ikke til å legge skjul på at kommentarer og statistikk motiverer, og jeg liker veldig godt konseptet ditt!:) Jeg blogger for det meste om mote, tips, mat, antrekksbilder, og jeg er utrolig glad i å reise, så blir en del om det også :)

Ha en super kveld videre:)

Eline Nordli -

25.11.2015 kl. 21:19
Jeg vil gjerne være med! Min blogg handler om min hverdag, og interesser som mote og skjønnhet.

Synes det var en fin del at man skulle tenke på positive kvaliteter av seg selv. :-)

Decent

25.11.2015 kl. 21:49
Jeg er 20 år fra Stavanger, og er student på Arizona State University, det største universitetet i USA. Skriver om hverdagen min der, fester, anbefalinger, uni, kulturforskjeller, hvordan det er å være norsk her borte, og mye mer :)

Gjerne vurder meg til ukens blogg!

Lisa Rørvik

25.11.2015 kl. 21:57
Jeg er med, min blogg hendeler om min hverdag, mote, tips og skjønnhet. Jeg skriver mye om sykdom siden jeg sliter med anoreksi og deprisjon, mitt mål er å få det mere frem i media at man ikke skal skamme seg over å være syk <3

Verukkasalt

25.11.2015 kl. 22:28
Jeg ønsker gjerne å delta! Bloggen min handler om livet mitt og om mine tanker om forskjellige ting. Jeg er en jente med mange forskjellige interesser, litt av hvert egentlig. Jeg går danselinja på Inderøy videregående og er med i et hiphopcrew . Dans er en veldig sentral del av hverdagen min, derfor blir det mye kreativt på bloggen. I tillegg liker jeg å skrive litt om sminke, mote, DIY og oppskrifter. Hadde blitt super glad hvis du hadde valgt meg! <3

Marie Nilsen

25.11.2015 kl. 23:00
Så gøy!

På bloggen min skriver jeg hovedsakelig om mote og interiør, men har over tid blitt litt skriving om hverdagen min også :)

Benedikte Porsanger

25.11.2015 kl. 23:04
æ e selvfølgelig med :-D

bloggen min handler om mæ og mitt liv i Kristiansand som en stusslig finnmarking! haha neida..

Mote, sminke og for det meste om både mitt uinteressante og interessante liv!

3 positive ting: ofte glad, veldig omtenksom og setter pris på småe ting <3

hihi, veldig gøy å få lest bloggen din ettersom æ har hørt mye bra om dæ :D

Anja

26.11.2015 kl. 00:49
Jeg er gjerne med! Bloggen min er en fotoblogg, med veldig lite tekst, men bilder sier jo mer enn tusen ord, ikke sant? :D

Stine

26.11.2015 kl. 08:16
Hihi så gøy! Jeg blogger for det meste om hverdagen min, og jeg elsker å dele bilder der også! I tillegg skriver jeg noen personlige innlegg her og der, hvor jeg deler mine tanker, følelser og meninger om enkelte ting.

Tre positive ting om meg selv, hmm.. Jeg er ærlig, hjelpsom og snill.

Norwegian Cupcake

26.11.2015 kl. 14:50
Først: Super herlig bilde av deg! Helt nydelig. Gøy at du har ukens blogg :-) Jeg er gjerne med!

Om bloggen: Jeg skriver om min store lideskap som er mote. I tillegg har bloggen dryss av min hverdag som mamma og positive hendelser i livet. Jeg ønsker at bloggen skal være et sted hvor mennesker titter inn og blir glad, samt får inspirasjon :-D

Ha en super flott dag! NYT! :-D

martine fimreite wilhelmsen

26.11.2015 kl. 16:23
Jeg vil gjerne være ukens blogg!! Bloggen min består for det meste av antrekk og mote, i og med at dette er noe jeg har stor interesse for. Ellers liker jeg å skrive om hva jeg gjør i hverdagen. Jeg syns det blir vanskelig å skrive tre positive ting med meg selv (janteloven<33), men noen positive ting ved bloggen er kanskje; varierte innlegg, jeg ligger ganske langt unna den "perfekt" lista i bloggverdenen, og jeg oppdaterer ofte:-)

Hadde vært sååå glad hvis det ble meg! Jeg har nettopp startet å blogge på min gamle blogg, og det skader ikke å spre ordet litt :-)

carrro

27.11.2015 kl. 22:49
Så gøy! Jeg vil selvfølgelig være med :)

Jeg er ingen småbarnsmor, fitnessjente, motedronning eller såkalt "fotball/komikerfrue" - men enn helt allminnelig jente på 21 år. Bloggen min handler om min hverdag som mediedesign-student og mine interesser. Mote, skjønnhet, fotografering, matlaging osv. Høres kanskje kjedelig ut, men håper det faller i smak likevel :)

klem

Henriette Celin

01.12.2015 kl. 01:23
Blir veldig gjerne med!

Min blogg er nok en hverdagsblogg men med små gleder og overraskelser. Byr på DIY, tips, og godt humør. Elsker å skrive og ta bilder, og fyller bloggen med mine tanker, opplevelser, og min lidenskap for sang og musikk <3

Aleksandra

04.12.2015 kl. 17:50
Er så gøy med slike konkurranser! Bloggen min handler om alt mulig fra produkt anbefalinger, diverse tips, hverdag og masse bilder :)
Jeg vil gjerne være med :) På bloggen min finner man for det meste sminke og antrekk. Jeg har også noen lengre og dypere tekster i kategorien *tankespinn*. Der skriver jeg om saker som opptar meg, eller skriver om hvordan det er å være kronisk syk i en alder av 20 år.

Hvis jeg skulle sagt tre positive ting om meg selv, så ville det vært:

1. Jeg er veldig omtenksom

2. Jeg liker å hjelpe andre

3. Jeg har en skikkelig ståpå-vilje

Må bare kommentere til slutt at det bildet var helt nydelig! Du er vakker :)

Ingrid

11.12.2015 kl. 14:24
Jeg vil være med! :)

På bloggen min deler jeg veganske oppskrifter og noen små ting fra livet mitt. :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits