• 06.05.2013 kl. 21:00

Look at the stars. Look at how they shine for you.

Jeg tror ikke det finnes noe vakrere enn stjernehimmelen. De mørke nettene hvor hele stjernehimmelen er klar, er mine favorittnetter. Det er slike netter som får meg til å ville sove med vinduet åpent og full sikt opp mot himmelen. Det er et eller annet beroligende over det å se på stjernene, det synes nå iallefall jeg. Aller best er det om vinteren, når stjernene lyser allerede klokken seks. Det er når jeg er lei meg at jeg søker fred hos stjernene. Jeg får akkurat den oppmerksomheten jeg trenger. En fredelig oppmerksomhet som gjør meg rolig, og klarner tankene mine samtidig som jeg har noe fint å se på. 

Jeg har vel så og si alltid hatt et slikt forhold til stjernene. Da oldefar døde da jeg var liten, pekte jeg opp mot den stjernen som lyste sterkest på himmelen og sa "det er oldefar". På en stjerneklar himmel, var han alltid den fineste og sterkeste stjernen. Da jeg trengte noen å snakke med, dro jeg opp rullegardinen etter jeg hadde lagt meg til å sove og fortalte oldefar om ting jeg ville han skulle vite. Jeg avsluttet med å si natta. Selv om jeg aldri fikk et sterkt forhold til han fordi han bodde 12 timer unna, følte jeg en enda sterkere nærhet etter han døde og jeg følte at han hele tiden var tilstede da jeg tittet opp. 

Når man ser på stjernene, føler man seg plutselig ikke så liten lenger. Når jeg savner noen som er langt borte, vet jeg med meg selv at de kan se på stjernene de også og plutselig føler jeg meg mye nærmere likevel. Savnet vil være der, men ikke i like stor grad lenger. Med pianomusikk spillende på spofity, ligger jeg i senga mi og filosoferer over ting jeg uansett aldri vil få svar på. Ting jeg gjerne ville hatt svar på, men som er umulig å finne et svar til. 

Vbbv jentene

06.05.2013 kl. 21:09
Fin blogg, den kan du komme langt med!!!!!

Det hadde vert fint om du stakk innom min blogg og kansje komenterte tilbake!

Julianne Hanssen

06.05.2013 kl. 22:15
Det er absolutt ingen tvil om at du er den vakreste jenta jeg vet, fra innsiden og ut! Måten du tenker på, måten du setter pris på de små tingene får meg til å smile innvendig. Stjernehimmelen er fantastisk. Jeg har alltid vært fascinert av himmelen generelt. Alle fargene som kan oppstå, og at under den ene himmelen - så er hele verdens befolkning samlet, sammen. Jeg glemmer aldri en kveld da jeg og pappa var på på tur der hvor vi har campingvogna vår. Det var ingen gatelys på, og himmelen var stjerneklar som aldri før. Vi kunne så vidt ser hverandre, fordi det var så mørkt - men vi kunne høre hverandre, og det var det som betydde noe. Vi gikk og snakket om alt mellom himmel og jord, og det er slike ting man burde sette pris på! Konklusjonen er at jeg er veldig enig med deg. Stjernehimmelen er det vakreste som finnes <3

Sophie Eriksen

08.05.2013 kl. 15:53
Det er noe av det deiligste og koseligste man kan gjøre når man er litt deppa eller trenger å få snakket ut om noe.

Du er fantastisk <3

Ine-Sofie Frøyland

13.05.2013 kl. 19:20
åå, du er så utrolig flink til å skrive. Du må bare vite at du er helt fantastisk. Og du er det beste forbilde man kan få tak i!

Eirin Gjørsvik

20.05.2013 kl. 21:15
Åå, dette innlegget var virkelig ett av de bedre jeg har lest. Både teksten og bildene hadde vært utrolige fine hver for seg, men sammen så må jeg bare si at det var virkelig gjennomført, inspirerende og det fikk meg til å tenke. Kommer definitivt til å bli en fast leser på denne bloggen :-)

Emilie Skaget

20.05.2013 kl. 21:15
Eirin Gjørsvik: Ååå, den kommentaren der fikk hjertet mitt til å smile! Tusen takk skal du ha :)

Karoline Rasmussen

11.06.2013 kl. 23:54
Det øverste bildet var helt nydelig, Emilie!
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits